Скандални разкрития за Иван-Асен от „Един за друг“

Гласувайте за статията

Потърпевша не скри възмущението си от него

Скандални разкрития за младия лекар Иван-Асен от риалитито „Един за друг“, видяха бял свят.

Младият лекар Иван-Асен може да е положил Хипократова клетва, но не се трогва за болните, ако не му дадат пари на ръка.

Иван-Асен

Потърпевша не скри възмущението си от него

Пациентка, която случайно е попаднала при лекаря, разкри наскоро скандалната истина. Тя посочва, че докторът, който доби популярност покрай участието си в риалити формата, взима по 50 лeва, за да обърне внимание на пациент.

„Не ме интересува разликата във възрастта им. Грозно е поведението на този доктор! Попаднахме на него в „Пирогов“ и съм възмутена! Ужасно отношение, но до момента, в който получи 50 лв. за довиждане. Тогава изведнъж отношението се промени. Предполагам, доста хора ще го разпознаят този хубостник“, ожали се млада жена, която е потресена от наглия лекар, пише „Уикенд“.

Иван-Асен има връзка с 42-годишната Милена, която е медицински представител във фармацевтична компания. Младият доктор работи в клиниката по кардиология в УМБАЛСМ „Пирогов“. Двамата се запознават на работен семинар, където пламва любовта им. Милена се развежда набързо и приключва 20-годишния си брак, Иван също прекратява връзката си.

Двамата са заедно от 2 години и вече са се сдобили със собствен дом в София.
„Едва ли е от лекарската заплата – сигурно е от пари, които пациентите им дават на ръка“, цъкат с език зрители на формата.
„Тази 42-годишна и 28-годишен не си подхождат. Все едно гледам майка и син”, „Изключително смешна двойка. Майка и син решили да стават известни или пък им трябват пари – те си знаят. Което и да е от двете, не е това начинът. След 15 години ще са много интересна картинка!“, са само част от злъчните коментари за двойката в мрежата.

Факт е, че 42-годишната Милена изглежда много по-добре от доста от младите момичета във формата, които приличат на лелки. Иван-Асен пък прави впечатление с доста изнежените си маниери и поведение. Факт е, че Милена се държи като майка орлица с младия си мъж, пише още изданието, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар