Алена направи доста тревожна прогноза

Гласувайте за статията

Март ни подлага на изпитание

Топ астроложката Алена направи доста тревожна прогноза за оставащите до края на месеца дни.

„Пороите и наводненията през първия месец на пролетта отново заплашват градове и села. Нептун е в Риби до 2025 г., не можем да ги избегнем, но чувството ни за себесъхранение би ни помогнало щетите да са минимални“, твърди Алена.

Алена

Март ни подлага на изпитание

„В политическия живот на България настъпват промени, обвързани с изборите, а политиците за пореден път обещават добруване на народа ни. Избирателите обаче не са забравили горчилката от годината на Уран и трудно се доверяват“, коментира тя.

„В предстоящия месец е задължителен контролът върху хранителните продукти, особено върху вноса от чужбина, заради опасност от хранителни отравяния. Не е изключено това да се случи и с наша продукция заради проявена безотговорност при селскостопанското производство“, предупреди Алена.

Ще бъдем изправени пред доста изпитания

Месец март ни орисва на мечтаното ново начало, което ще е успешно, ако в годината на Уран сме съборили старото и непотребното и сме започнали градеж на нови, стабилни основи, на които да стъпим и да се развиваме.
Проблемът е, че мнозина подценяват вредата от влиянието на прибързаните си действия, от липсата на разумна мисъл.

А тази прибързаност, особено сред хората на по-нисши служебни позиции, които искат бързо да напреднат и да забогатеят, но не от заплатата си, води към провал и грешки. При мнозина дори и до законови и съдебни наказания. Не си мислете, че през 2021 г. Съдбата и Кармата ни орисват на възможност околните да бъдат мамени и да се обогатяваме с техните знания и умения като хитруваме и лентяйстваме, давайки вид, че работим. Това няма как да се случи.

Меркурий, особено в своето директно движение, би подкрепил или помогнал на всеки, който с труда си постига мечтаното материално статукво по честен начин. Март ни подлага на изпитание, за да ни принуди да осъзнаем как да подбираме средата си и кои хора да не допускаме до себе си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар