Няма да повярвате в какъв палат се шири Ивайла Бакалова (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Заменила е арабската приказка с дом с прекрасна гледка към планината

Няма да повярвате в какъв палат се шири бившата Мис България – Ивайла Бакалова.

Тези дни тя загатна в какъв разкош живее, след като се прибра от Дубай за постоянно.

Красавицата, която преди кроеше планове да живее в чужбина е заменила арабската приказка с дом с прекрасна гледка към планината.

Ивайла Бакалова

Заменила е арабската приказка с дом с прекрасна гледка към планината

Ивайла Бакалова показа в няколко сторита как любимия й Весо Брадата я глези за женския празник. Много балони във формата на сърца излетяха от автомобила й. По-късно пък се вижда и същинската част от подаръка й в дома на популярния ресторантьор, пише „Хотнюз“..

Именно там Ивайла Бакалова живее от известно време насам и се радва на всевъзможни луксове. Разбира се всички те до един са подсигурени не от кой да е, а от любимия й. От кадрите, които тя публикува в Инстаграм се вижда огромна врата и ограда, а зад тях е и самия палат, който си има и басейн.

Ивайла БакаловаСмуглата красавица за първи път показа част от имота на баровеца още по Коледа. Тогава тя публикува снимки и видеа с елхата и двете им чисто бели котки. Преди това Бакалова дълго време не споделяше никакви снимки. Това съвпадна с периода, в който Весо Брадата лежа в ареста с неясна съдба.
През този период варненката поддържаше заведенията му, като през свободното време пътуваше из страната, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар