Димитър Рачков взе важно решение за…

Гласувайте за статията

Изглежда блондинката е успяла да го омае

Факт е, че Димитър Рачков сбъдна една от големите си мечти – да има собствено шоу по телевизията.

Високият рейтинг го накараха да лети от щастие, но не толкова позитивни са коментарите на зрителите.

Димитър Рачков

Изглежда блондинката е успяла да го омае

Много се изписа и изговори за пилотния епизод на „Забраненото шоу на Рачков“. Малко хора обаче обърнаха внимание на най-специалната жена в живота на комика, която му стискаше палци от първия ред в залата.
Става въпрос за неговата нова половинка, с което дадоха ясна заявка за сериозност в отношенията и че вече не се крият.

Плеймейтката Анита Димитрова се бе пременила така, сякаш тя ще води шоуто. С огромната розова капела привлече вниманието на всички в залата, както и на зрителите пред малкия екран. А камерата не спря да я показва цяла вечер, което допълнително вдигна интереса и рейтинга на известния комик.

Изглежда блондинката е успяла да омае Димитър Рачков, след като е разрешил да се появи в залата и толкова често да я снимат и показват на екран. Твърде вероятно е с нейната амбиция да я видим с някоя роля в шоуто в бъдеще.

Все пак Димитър Рачков не обели нито дума за половинката си по време на първото си предаване. Не пропусна възможност, обаче, да захапе бившата си Мария Игнатова.
Рафи запя песен, посветена на „Мариите“, а водещият с чувство за хумор му заяви, че го уволнява и го прати при Прея в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Зрители коментираха в мрежата, че все още не може да преживее раздялата с Игнатова. Макар да има нова жена до себе си, сърцето му принадлежи на Мария, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар