Райна иска мъжът до нея да я кара да се чувства специална

Празникът на майката и жената - 8-ми март, не носи щастие на фолкпевицата Райна, която в момента няма половинка до себе си. Гласовитата певица все не случва на мъже, а годинките се изнизват неусетно и голямата драма на почти 40-годишната звезда е липсата на дете.

Признание

Затова женският празник натъжава пайнерката, която се слави с буен нрав и с това, че е усъвършенствала себе си духовно и не прави компромиси в любовта и с живота си. Навръх 8-ми март тя направи признание, с което накара много други жени да се замислят за половинките до себе си и кой колко струва всъщност.

Поздрав за мъжете

"Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална.  А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената", написа Райна, с което даде ясно да се разбере какъв мъж търси в живота си, но изглежда тези екземпляри са изчезващ вид. [caption id="attachment_659894" align="aligncenter" width="263"]Райна иска мъжът до нея я кара да се чувства специална сн. Инстаграм Райна иска мъжът до нея да я кара да се чувства специална сн. Инстаграм[/caption] "Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие. Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога", категорична е изпълнителката на "А бях ти казала", предават от show.blitz.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ? RAINA ? (@raina_terziyska)