Зейнеб Маджурова не издържа и призна, че…

Противно на очакванията това се е случило на скромно тържество
0

Противно на очакванията това се е случило на скромно тържество

Зейнеб Маджурова, която стана известна покрай участието й в Биг Брадър, направи изненадващо признание.

Оказва се, че мечтата на Зейнеб Маджурова да се види като булка се е сбъднала. Към днешна дата тя е вече щастливо омъжена за приятеля си – милионерът Стоян Балевски.

Зейнеб Маджурова
Противно на очакванията това се е случило на скромно тържество

Блондинката от турски произход, която доскоро се подвизаваше в екипа на „На Кафе“ с Гала, не е правила пищна церемония. Противно на очакванията, Зейнеб Маджурова е сключила брак със скромно тържество.

Според информациите събитието се е случило на миналия „Свети Валентин“. Въпреки това самата Зейнеб все още не дава конкретни подробности, пише „Уикенд“.
„Благодарна съм на цялото семейство на Стоян, че ме прегърна с позитивизъм. Вече официално сме семейство и сме в едни прекрасни отношения!“, коментира бившата репортерка на Гала.

Тя има намерение оттук нататък да се развива като инфлуенсър в социалните мрежи. По всичко личи, че няма ни най-малко намерение да се връща в телевизията.
„Телевизията има нужда от нови лица. Аз бях повече от 12 години на екран. Смятам, че това е достатъчно. Сега основното нещо, с което се занимавам, е семейството ми – то няма как да бъде между другото. Няма какво да се лъжем – телевизията иска пълно отдаване и работа поне по 7-8 часа на ден“, казва туркиня.

Припомняме, че в края на 2019-та Зейнеб Маджурова роди момиченце от дългогодишния си приятел, който към днешна дата вече е и неин съпруг, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.