Маджо вдигна тайна сватба

Гласувайте за статията

Тайна сватба в семейството на Маджо

Настоящият банкер и основател на СИК Младен Михалев – Маджо вдигна тайна сватба. Той омъжи осиновената си дъщеря Мелина на тайно сватбено тържество. Тържеството се състоя през уикенда в тузарски столичен хотел. 27-годишната милионерска наследница се венча за приятелят си Велко, с когото има връзка от 2 години насам.

Сватбената церемония е била семпла и на тържеството са присъствали ограничен кръг хора заради затегнатите мерки покрай пандемията. Мелина е получила от Велко венчална халка с инкрустиран диамант, а нейни приятелки издават, че сватбената й рокля е от дизайнерската колекция на „Ив Сен Лоран“.

Мелина е е дъщеря на втората съпруга на Младен Михалев – Милкана, с която основателят на СИК живее от края на 90-те на миналия век. Преди това Милкана бе омъжена за внука на Добри Джуров.

През 2016 година босът осинови официално доведената си дъщеря и й даде фамилното си име. Йоанна е другата дъщеря на Маджо, която е плод на брака от първата му съпруга Елена. Към днешна дата тя е омъжена за бизнесмена Иво Диков, племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков.

Мелина Михалева почти не е живяла в България. Младата дама прекара детството си в Женева, след като през 2003 г. доведеният й баща Младен Михалев и майка й Милкана се изнесоха да живеят. Повод за преместването им стана пламналата война между съдружниците в групировката СИК, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар