Митьо Очите се стопи от коронавируса

Гласувайте за статията
Несебърският мафиот Митьо Очите отслабна с 10 кг за седмица, гние в изолатора на затвора

По всяка вероятност Димитър Желязков се е заразил с коронавирус още миналата седмица, но му направили писиар тест едва след като бил с температура от над 38 градуса – пише в. „Уикенд“. Митьо Очите се оплаквал от силно главоболие, нямал обоняние и вкус и почти не можел да стане от леглото – отбелязва изданието.

Все пак надзирателите от Софийския затвор са разрешили на несебърския бос да се снабди с медикаменти – нещо, което е забранено на редовите затворници. Илачите в пандиза се изписват и дават само със санкция на лекаря на затвора.
Заради критичното здравословно състояние на Димитър Желязков неговият адвокат Илиян Василев е поискал от съда той да бъде пуснат на свобода, за да постъпи в болница. До този момент искането не е разглеждано от съдебните органи.

„Митьо Очите е с 97 процента инвалидност и с цял куп съпътстващи заболявания, включително и на белите дробове. Така коронавирусът може да е фатален за него“ – бият тревога близките на мафиотския бос.
Желязков е с разклатено здраве от лятото на 2016 г., след като бе прострелян в мутренска свада с бандата на Божо Кравата в ресторант в Слънчев бряг. Впоследствие мафиотът претърпя серия от операции в Турция и оттогава пие всеки ден по шепа хапчета

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар