Хороскоп за 8 март, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Избягвайте суетата и прибързаните решения, старайте се да съхраните спокойствието, каквото и да става. Денят изисква внимателност, съблюдаване на традициите и общоприетите правила. Добре е да не рискувате и да не участвате в съмнителни начинания. Пазете репутацията и тайните си.

СКОРПИОН

Добро време за старт на нови начинания, сложни и сериозни, изискващи творчески подход и нестандартен поглед. Вие истински се забавлявате и ще постигнете отлични резултати. Може да експериментирате, сами да търсите отговорите на сложни въпроси. Мислете върху дългосрочните планове.

СТРЕЛЕЦ 

Помнете, че всичко, което направите днес, ще бъде важно и за околните. Може да проектирате дългосрочно и да търсите подкрепа за идеите си. Не е изключено, на ваша страна да застанат влиятелни хора и благодарение на тяхната поддръжка да постигнете много. Не давайте напразни обещания.

КОЗИРОГ

Преди да се захванете за нови начинания, колкото и интересни, важни и срочни да са, доведете до край старите. Това ще ви помогне да избегнете повторенията на старите грешки, а и неприятни разговори с хора, които са ви помагали. Непременно ще достигнете целите си, но по-бавно, отколкото сте очаквали.

ВОДОЛЕЙ

Многообещаващ ден. Достатъчни са съвсем малко усилия, за да получите блестящи резултати. Не бързайте да разказвате за своите постижения. Разумната сдържаност ще ви помогне да избегнете много проблеми. Вероятни са успехи в образованието – запомняте лесно и бързо намирате приложение на това, което знаете.

РИБИ

Лесно ще намирате общ език с най-различни хора, ще помирявате спорещи, ще изглаждате отношения. Имате шанс за успех с проектите си, но трябва да се съсредоточите само върху един, като зарежете всички останали. Във всеки случай ще останете много доволни от труда си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар