Хороскоп за 8 март, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Успешен ден, обещаващ значително количество свършена работа. Оставете в миналото страховете и съмненията в способностите си и действайте смело. Късметът днес е на ваша страна, така че може да рискувате. В такъв ден е добре да се захванете за нещо ново или да развиете стара идея.

ТЕЛЕЦ

Не лош ден. Ако положите усилия, може да го направите и успешен – да решите стари проблеми и да вкарате в ред делата си. Поради извънредни обстоятелства, ще ви се наложи да пренаредите ангажиментите си и да се заемете с несвойствени задачи. Подходете разумно, а не емоционално.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви очаква много работа. За щастие, времето и силите ще ви стигнат. Не се опитвайте да следвате предварително съставения график – прекалено много ще бъдат неочакваните изненади и промени. По-добре е да импровизирате, като се стараете да използвате обстоятелствата за своите интереси.

РАК

Подходящ ден за общуване. Имате остра интуиция. Благодарение на нея, днес вие сте особено възприемчиви към чувствата на останалите и сте способни да отгатнете чуждите желания. Находчивостта ще ви помогне да постигнете напредък по проект, който сте започнали отдавна.

ЛЪВ

Днес имате достатъчно фантазия и изобретателност, за да приключите с някои неприятни ангажименти. Неочаквани събития ще ви помогнат за постигането на поставените цели. Трябва да се възползвате от късмета и да реализирате и най- смелите си планове. Не се съмнявайте, че ще успеете.

ДЕВА

Ден със силни преживявания и приятни емоции. На вас това ви харесва и няма да помислите за спокойствие и усамотение. Няма да съжалявате, ако вземете участие в някаква увлекателна дейност. Може да организирате и нещо самостоятелно. Днес всичко ще ви се получава.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар