„Господари на ефира“ се завръща (Вижте повече)

Гласувайте за статията

„Господари на ефира“ отново на екран

„Господари на ефира“ наесен ще се завърнат на малкия екран, научи „Уикенд“ от хора в тв бизнеса. Продуцентите Джуди и Маги Халваджиян няколко пъти са били засичани в сградата на Би Ти Ви в последните две седмици и по всяка вероятност в момента текат преговори с ръководството на медията. Очаква се предаването да заеме мястото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, което е с плачевно нисък рейтинг.

Преди 2 години „Господарите“ бяха свалени от ефир от Нова, но продължиха в малко по-различния интернет формат „Господари на уеба“. „Ако някоя от водещите телевизии ни предложи подходящи условия, може и да се върнем на екран“, споделял е нееднократно продуцента Джуди Халваджиян и изглежда този момент вече е настъпил.

Припомняме, че навремето майтапчийската рубрика вървеше именно по Би Ти Ви, но след остър конфликт с тогавашното ръководство, арменските продуценти напуснаха медиата с всичките си програми.

Завръщане

Според запознати „Господарите“ ще подновят излъчването си през есента на мястото на „Шоуто на Николао Цитиридис“ по Би Ти Ви и ще се излъчват всяка вечер точно в 22:30 ч. Предаването на гологлавия грък не оправда очакванията за висок рейтинг, дори напротив – интересът към него става все по-нисък.

Голямата реклама, с която стартира, първоначално привлече зрителското внимание, но младият водещ не успя да го задържи.

С днешна дата шоуто излиза твърде скъпо на фона на падащия рейтинг и оттеглящите се заради коронакризата рекламодатели. В същото време екипът е огромен. Освен водещия и бенда, на заплата са още 8 сценаристи, четирима продуценти, шестчленен екип за гостите и такъв, който се занимава с организацията по скечовете.

Уволнение

Че на Николас му предстои уволнение, се заговори още през януари, когато излезе в едномесечен отпуск. Тогава той се оправда, че само си почива и даже се пошегува със слуховете за своето отстраняване.

В крайна сметка телевизията реши да го остави до края на сезона. Фактите са красноречиви – гостите му са едни и същи, не са интересни и рейтингите вървят надолу.

"Господари на ефира" се завръща в ефир сн. hotarena.net

„Господари на ефира“ се завръща в ефир сн. hotarena.net

Шоуто започна добре и даде заявка за нещо свежо и различно, но уви – не се получи. От друга страна, „Господарите“ обещават да се завърнат с обновен формат, нови интересни теми, разследвания и забавни скечове, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар