Къци Вапцаров не сменя късметлийските си панталони

Къци Вапцаров, с рождено име Кръстю Вапцаров, който е един от участниците в шоуто за имитации "Като две капки вода" от 6 години участва в риалити предавания и дава телевизионни интервюта с едни и същи панталони, установи "Уикенд". Най-вероятно са му късметлийски и се харесва единствено с тях, та ги скъсва от употреба. За разлика от много свои колеги, които харчат за скъпи коли и дрехи, Къци цепел стотинката на две и живеел повече от аскетски.

"ВИП Брадър"

За първи път кукленият актьор се появи в късметлийските си панталони в Къщата на "ВИП Брадър". Бизнесът на Къци тогава бе забуксувал и актьорът влезе в сеирджийското риалити за пустия хонорар. Вапцаров често бе сниман от камерите на Големия брат все с любимите си кафяви панталони, които комбинираше с разноцветни ризи и тениски.

"Черешката на тортата"

След това Къци се появи с тях в "Черешката на тортата". Вапцаров гостува в дома на Гери Турийска със същите гащи. Докато нисичкият кукловод си подлагаше възглавница, за да се настани удобно на високата маса, зрителите имаха възможност добре да огледат стайлинга му. За изненада на мнозина шоуменът бе избрал да облече пак същите панталони.

"Маскираният певец"

Миналата есен Вапцаров скри шапката на всички с брилянтните си превъплъщения като Шапката в "Маскираният певец". Под дългото палто Къци бе облякъл отново същата униформа. Той вярвал, че кафявите панталони му носят късмет, затова избрал да бъдат част от костюма на Шапката. Те очевидно му донесоха късмет, тъй като неговият персонаж се оказа един от най-харесваните. Колоритната Шапка на Къци бе единствената, за когото детективския панел Геро, Гала, Ники Кънчев и Мария Илиева призна, че нямат никаква представа кой е.

"Здравей, България"

Благодарение на артистичните си умения, Къци успя да заблуди всички. След успеха си в шоуто, Вапцаров се появи в студиото на сутрешното предаване "Здравей, България", за да даде интервю отново с любимите си панталони. [caption id="attachment_659735" align="aligncenter" width="300"]Къци Вапцаров не сваля късметлийските си панталони вече 6 години сн. hotarena.net Къци Вапцаров не сваля късметлийските си панталони вече 6 години сн. hotarena.net[/caption] Последната поява на актьора с тях бе в понеделник вечерта в "Като две капки вода". Преди да се появи на сцената, за да изпълни хита "Гладен" на рапъра Ицо Хазарта, Вапцаров отново цъфна на екран с кафявите панталони, предават от hotarena.net.