Елизабет Втора игнорира Меган Маркъл и принц Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора няма да гледа интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри

Елизабет Втора игнорира Меган Маркъл и принц Хари. Довечера в САЩ ще бъде излъчено интервюто на американската водеща Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс, което вече породи напрежение във Великобритания.

Послание на Елизабет Втора

Часове преди това по Би Би Си ще бъде излъчено послание на кралица Елизабет Втора по повод на Деня на Общността на нациите, съобщава БНР. Британската кралица няма да гледа интервюто на Опра Уинфри, съобщават медии на Острова.

Напрежение

Интервюто на известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с Хари и Меган породи напрежение в монархията дни преди да бъде излъчено.

Игнориране

Много британски издания пишат днес, че кралицата просто ще игнорира интервюто и вместо това ще се фокусира върху „въпроси от национално значение“, както посочват от Бъкингамския дворец.

Става дума за предварително записано послание на Елизабет Втора за отбелязване на Деня на Общността на нациите, в което ще се появят и други членове на кралското семейство като принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Що се отнася до интервюто с Хари и Меган Маркъл, то ще бъде излъчено и във Великобритания, но в понеделник по телевизионния канал Ай Ти Ви.

Елизабет Втора няма да гледа интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри сн. YouTube

Елизабет Втора няма да гледа интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри сн. YouTube

В пуснати предварително клипове от интервюто Меган казва, че не може да мълчи, когато кралското семейство участва в разпространяването на лъжи за нея и съпруга й, предават от life.dir.bg. Припомняме, че последните дни съпругата на Хари бе обвинена в „тормоз“ от служители на двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар