Мария Игнатова аут от "Папараци" заради нисък рейтинг

Димитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша половинка Мария Игнатова. Нейното шоу "Папараци" съвсем скоро ще бъде спряно от Би Ти Ви заради нисък рейтинг. Решението е взето малко след като е станало ясно, че новото предаване на Димитър Рачков ще върви в неделя вечер, когато се излъчва и "Папараци". Ще бъде истинско чудо, ако Мария изкара в ефир до края на май, когато официално изтича договорът между телевизията и продуцентите й Иван и Андрей, твърдят източници на "Уикенд". Според слуховете, екипът на "Папараци" към момента има подготвени 4 или 5 предавания, които са предадени за излъчване в Би Ти Ви. От телевизията обсъждали дали да не кажат на хората на Иван и Андрей да спрат дотук.

Нисък рейтинг

По договор шоуто трябва да остане в програмата поне до края на май, но рейтингът бил толкова нисък, че било по-добре да изплатят неустойки на продуцентите, вместо да продължават да пълнят скъпо ефирно време с негледаема продукция.

Шоуто на Рачков

В същото време Нова телевизия най-после даде зелена светлина на дългоочакваното шоу на Димитър Рачуков, което поне засега изглежда сигурен хит. Предаването е с продължителност два часа - от 8 до 10 вечерта. То на практика не се засича с "Папараци", което започва в 22 ч. - точно когато Рачков казва "Довиждане" на своите зрители. Но въпреки всичко никой не очаква хората да сменят канала веднага след финала на новото шоу. По-вероятно е да започнат да се приготвят за леглата, тъй като вече ще са получили вечерната си доза тв забавление, а следващият ден е работен - понеделник.

Големи промени

"Папараци" претърпя големи промени, откакто официалната водеща е Мария Игнатова. Екипът вкара повече смешки и забавление за сметка на клюките, които бяха основна част от шоуто от неговия старт преди години във вече несъществуващата ТВ7 до миналата година, когато Би Ти Ви го свали временно от ефир заради пандемията.

Черна дупка

Редовните зрители не приеха новия формат и спряха да гледат, а нови фенове така и не се намериха. В края на краищата "Папараци" се оказа черна дупка в рейтинга на телевизията. Позиционирането на Рачков в неделя вечер е било последният пирон в ковчега на шоуто, твърдят запознати.

Огромни надежди

Самата Мария възлагала огромни надежди на това работно място като последния влак преди пенсионирането си като тв звезда. Известно е, че след бляскава кариера, продължила с години, тя неочаквано бе изхвърлена зад борда от своите продуценти - братята Халваджиян, след като се раздели с дългогодишната си половинка Димитър Рачков. Водещата стоя без работа в продължение на година и половина, докато през лятото на 2020-та се разчу, че я взимат в "Папараци". Там тя зае мястото на предишното лице на шоуто - Венета Райкова, която бе освободена в началото на кризата Ковид-19. [caption id="attachment_659712" align="aligncenter" width="300"]Димитър Рачков изхвърли Мария Игнатова от телевизията сн. YouTube Димитър Рачков изхвърли Мария Игнатова от телевизията сн. YouTube[/caption] Говори се, че Игнатова е била набутана в шоуто с активното съдействия на своя нов любим - Ивайло Нойзи Цветков, който е близък с Иван и Андрей. Но откакто стъпила пред камерите на предаването, рейтингът потънал, предават от hotarena.net.