Хороскоп за 7 март, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

Овен

Днес не се нагърбвайте с отговорностите на някой друг, дори да става дума за близък човек. Ако носите цялото бреме и в името на връзката или на семейството, единствено вие ще правите компромиси, а това няма да е от ничия полза. В случай че сте на работното си място, трудно ще постигнете разбирателство с колегите през днешния ден.

Телец

Днес е възможно да се окажете изправени пред някакво предизвикателство. Ако проблемът е финансов, ще се наложи да прибегнете до някои по-дълбоки резерви, а ако става дума за взаимоотношения – до вътрешните си сили. Ще сте много емоционални, но ако успеете да изразите тези чувства – например в спортна надпревара или чрез писане, ще останете доволни.

Близнаци

Днешният ден е чудесен за пътувания, за срещи с приятели и за забавления. Разнообразието ще ви действа чудесно, така че търсете начини да направите деня си по-интересен. Някои от вас ще бъдете изправени пред избор – дали да направите онова, което желаете или да угодите на близките си.

Рак

В случай че нещо не е наред, не пренебрегвайте сигналите на тялото си, но не стигайте до крайности – днес има вероятност да си въобразите, че сте болни или че положението ви е по-сериозно, отколкото в действителност е. Ако през днешния ден се чувствате обезпокоени или объркани, имайте предвид, че е възможно да преувеличавате проблемите.

Лъв

Днес бъдете по-внимателни, ако трябва да давате пари или да купувате нещо. Определете кое е приоритетно за вас и не пръскайте пари на вятъра. Може би ще се наложи през днешния ден да анализирате някоя своя грешка от миналото и, ако е възможно, да направите нужните корекции.

Дева

Днес ще се открие възможност да прецените обективно някаква ситуация, и дори да анализирате безпристрастно собствените си чувства, без да затъвате в драми. Ако възникне някакъв проблем, помислете какво бихте могли да направите, за да го разрешите – ако предприемете определено действие, ще успеете да превъзмогнете притесненията.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар