Принц Хари и Меган Маркъл имали финансови претенции към кралското семейство

Предварителните информации за това какво казват принц Хари и бременната с второто им дете Меган Маркъл пред Опра Уинфри в ексклузивното двучасово интервю, продължават да валят.

Защита за Меган

В същото време отвсякъде се сипят и допълнителни новини за войната между херцозите на Съсекс и кралската фамилия. В защита на Меган се изказаха най-добрата й приятелка Джесика Мълроуни и бившият й колега, актьорът от сериала "Костюмари" Патрик Адамс, който нарече Маркъл "могъща и влиятелна жена".

"Заложникът"

Най-новата "порция" от голямата дворцова интрига включва новините, че докато Меган и Хари все още са били част от кралското семейство като представителни лица, служителите от двореца са наричали Хари "Заложникът", тъй като той е бил изцяло в услуга на съпругата си и е правил всичко, за да удовлетвори всичките й желания. "Въпреки това тя винаги имаше усещането, че я лишават от нещо, което й се полага". Става ясно също така, че преди сватбата Хари се е скарал с гардеробиерката на кралицата заради тиарата, която Меган искала да носи в големия ден.

Финансови претенции

Още от самото начало двойката имала и финансови претенции. Меган и Хари настоявали бюджетът за сватбата им да бъде съобразен с инфлацията, така както е бил съобразен няколко години по-рано този за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Разпространяване на лъжи

Според източниците в интервюто пред Опра Уинфри херцогинята обвинява "Фирмата", както понякога бива наричано кралското семейство, в разпространяване на лъжи за нея и Хари. [caption id="attachment_659692" align="aligncenter" width="300"]Служители от двореца наричали принц Хари "Заложникът" сн. YouTube Служители от двореца наричали принц Хари "Заложникът" сн. YouTube[/caption] Меган Маркъл с облекчение споделя, че е наистина освобождаващо усещането да може да каже "да" на поканата за интервю на журналистката, предават от eva.bg. "Преди това не бяха решения, които ние имахме право вземем самостоятелно. Сега вече наистина мога да говоря от мое име".