Меган Маркъл на нож с придворните заради скъпи дрехи

Източници, близки до кралското семейство, разказаха за кавгите между съпругата на принц Хари Меган Маркъл и придворните, възникнали заради скъпи подаръци от популярни марки, пише "The Sun". Съобщава се, че кутии с луксозни дрехи редовно се получавали от името на херцогинята на Съсекс в двореца Кенсингтън, след като обществеността узнала за връзката й с принца. В тази връзка слугите многократно предупреждавали Маркъл за правилото, според което й е забранено да приема тези неща безплатно. "Като актриса тя би могла да приема подаръци от модни фирми и дизайнери. Но на Меган й е обяснено, че не е добре да прави това ако е член на кралското семейство", обясни източникът.

Безплатни дрехи

Въпреки това, както пише вестникът, херцогинята пренебрегва препоръките и се появява публично с дрехи, които получава безплатно. Особено често тя попадаше в обективите на фотографите в тоалетите на Стела Маккартни, Живанши, Прада и Шанел.

Критики от придворните

Това поведение предизвика критики от придворните. Впоследствие мнозина признаха, че престоят на Меган Маркъл в двореца "ги е унищожил напълно".

Клеветническа кампания

По-рано през март Меган Маркъл заяви, че е жертва на клеветническа кампания от кралските придворни, след като в британската преса се съобщава, че тя е малтретирала своите помощници. [caption id="attachment_659687" align="aligncenter" width="295"]Скъпи подаръци скарали Меган Маркъл и придворните сн. YouTube Скъпи подаръци скарали Меган Маркъл и придворните сн. YouTube[/caption] Адвокатите на херцогинята добавиха, че тя е "изключително разстроена от нападенията, тъй като самата тя е обект на тормоз и се посвещава в подкрепа на онези, които са преминали през подобни преживявания, са преживели болка и са получили психологическа травма", предават от jenata.blitz.bg.