Дженифър Анистън с таен татус (Какво послание се крие зад него?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън с таен татус

Дженифър Анистън е вече на 53 години и е сред най-популярните жени в света. Затова не е изненадващо, че обществеността проследява всяко нейно движение под „зоркото си око“. Освен това е известен всеки детайл от нейното тяло.

Въпреки че през 2018 г. беше съобщено, че историята зад татуировката й с две числа: 11 11 е свързана с рождения й ден, както и с кучето й Норман, което почина през 2011 г., сега всичко най-накрая е ясно. От години се спекулира за какво точно са тези две числа и какво означават те. Съдейки по съобщението на нейна приятелка, спекулациите не са пропуснали толкова много. И в действителност татусът разкрива и други неща, които са лични и важни за Джен. А именно, по случай рождения й ден, който е на 11 февруари, нейната приятелка Андреа Беневалд публикува тяхна обща снимка, на която ясно показва, че точно като Дженифър, тя има същата татуировка.

Няколко седмици по-късно същата татуировка бе заснета по време на нейния рожден ден. А най-интересното е, че същата снимка беше публикувана от 52-годишната актриса. „Честит рожден ден на сестра ми завинаги. Най-доброто тепърва предстои“, написа Дженифър, сигнализирайки, че цифрите са тясно свързани с нейната стара приятелка. Между другото, известно е, че актрисата татуира и името Норман на крака си през 2011 г., като спомен за кучето си, което е починало по-рано същата година. Но актрисата все още отказва да говори за значението на татуировката на китката си.

Дженифър Анистън с таен статус сн. Инстаграм

Дженифър Анистън с таен статус сн. Инстаграм

Сега обаче, както мнозина изтъкват в социалните медии, смисълът й е поне малко по-ясен. Това, което също е важно да се отбележи, е фактът, че в нумерологията някои вярващи в „Новото време“ често свързват 11:11 със съвпадение или съдба.

Например тези, които гледат часовника в 11:11, често цитират това като благоприятен знак или сигнал за присъствието на дух.ва като благоприятен знак или сигнал за присъствието на дух.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larie Evangelista (@dheldevil888)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар