Кралски експерти: Дворецът има защо да се страхува от Меган Маркъл (Какво остана скрито?)

Кралски експерти: Дворецът има защо да се страхува от Меган Маркъл (Какво остана скрито?)
5 (100%) 1 vote

Кралски експерти с тревожни прогнози за Меган Маркъл

„Гласът й е по-нисък и по-бавен и тя казва всяка дума с паузи и я подчертава. Ето защо звучи фактически“. Интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри се очаква с нетърпение от всички, с изключение на Бъкингамския дворец. А експерти коментират, че дворцовата администрация сериозно се притеснява какво ще каже двойката. Според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс, тийзърът вече е казал много за Меган.

„Ако дворецът мислеше, че сладката загадъчна усмивка на Меган Маркъл от първия тийзър може да бъде въведение към нейната поредица от отричания на всички онези драматични въпроси за двора на съпруга й, последвани от кикот, те много грешаха“ казва Джуди Джеймс.

„Гласът й е по-нисък и по-бавен. И тя произнася всяка дума с паузи. И я подчертава. Така че звучи фактически, а не емоционално. Очите й се отдалечават, което е често срещано, когато мислим за нещо и по този начин рамкираме думите, а след това, докато говори за риска от загуба на нещата, тя премества очите си в друга посока, свързана с поглед към бъдещето.“ — обясни тя.

В тийзърите, излъчени досега, Меган Маркъл казва на Опра, че не се страхува от последиците от интервюто, защото „много неща вече са съсипани“.

Джуди добави, че Меган и Опра осъществяват контакт лице в лице, което кара разговорът им да изглежда като разговор между интелектуално равни хора

„До известна степен думите й“, продължава Джуди, „може да показват, че Меган търси утеха, но тя вдигна пръст, за да покаже, че внимателно е обмислила как да отговори на сложни въпроси“.

Припомняме ви, че британските медии пишат, че телевизионната мрежа във Великобритания — ITV, може да спре излъчването на интервюто, за което са платили на американската CBS повече от милион лири!

Меган Маркъл

Меган Маркъл разтревожи двореца сн. Туитър

 

Британската общественост и феновете на кралското семейство молят Меган и Хари да спрат това интервю заради принц Филип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар