Хороскоп за 6 март, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

В много области ще имате успехи. Звездите обаче нямат участие – всичко е във вашата настойчивост и готовността ви да полагате усилия отново и отново. Не бързайте с вземането на сериозни решения, ако ви се струват правилни. Информация ще ви даде възможност да се ориентирате по-добре.

ТЕЛЕЦ

Чака ви напрегнат ден, пълен със странни и удивителни събития. Малко неща вървят по план. Ще се наложи да импровизирате на място и да взимате решения. Спокойно може да се доверите на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Не е време да споделяте новите си планове.

БЛИЗНАЦИ

Чака ви интересен, но не лек и безоблачен ден. Неочаквано ще изпаднете в затруднение. Съхранете спокойствието си и не губете увереност. По-добре е да стоите настрана от хора, които са ви пречели със своите съмнения и страхове. Общувайте с оптимисти – те ще ви помогнат да излезете от ситуацията.

РАК

Днес може да помислите върху дългосрочните планове. Лесно ще водите важни делови преговори, а  резултатите няма да ви разочароват. Не са изключени запознанства, от които ще имате полза в бъдеще. Бъдете внимателни с парите. Ако следвате чужди съвети, вероятността да изпаднете в затруднение е голяма.

ЛЪВ

Всичко ще върви добре, ако предварително сте определили целите и приоритетите си. Знаете как да действате най-добре, на кого да дадете добър съвет и към кого да се обърнете за помощ. Постарайте се да отделите внимание на близките си. Днес това е много важно и за тях, и за вас.

ДЕВА

Творчески ден. Еднообразната работа ще върви трудно и това доста ще ви дразни. Но дори и при това положение, ще се справите добре. Няма да допускате сериозни грешки и няма да имате нужда от помощ. Ако имате възможност да зарадвате близките си направете го.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар