Приятели на Меган и Хари: Те се опияниха от собствената си драма! (И как започна всичко?)

Гласувайте за статията

Приятели на Меган и Хари с болезнени признания

„Когато Меган Маркъл се появи, светът имаше чувството, че най-накрая се е намерил някой, който да го направи принц Хари щастлив. Всички можехме да въздъхнем с огромно облекчение, че принцът е открил сродната си душа. И бяхме толкова щастливи и за двамата.

Но, боже мой, колко грешихме. Изглежда удивително, че можехме да сме толкова наивни. Цялата тази първоначална добра воля и обещание за промяна беше пропиляна изцяло само за няколко кратки години.“

Това коментират приятели на Меган и Хари, месеци след преместването им в Америка. Скъсването на принца с кралското семейство се отрази пагубно и на приятелствата му с много негови верни другари. Меган се оказа камъчето, което преобърна колата на кралския двор. И разкритията на приятелите на двойката, доста нелицеприятно я злепоставят, пише „Дейли мейл“.

Заглавията, които приветстваха техния съюз толкова ентусиазирано, бавно се влошиха, тъй като поведението на двойката става все по-параноично и саморазрушително. Що се отнася до Хари, с Меган до него, той премина от почти всеобщо обожаван младеж, до ядосан, огорчен, негодуващ и — удивително за някой, който е израснал при неговите обстоятелства — сянка от бившия си аз. Язвителен, и със сърдито лице, той няма нищо общо с човека, който всички познаваха.

Приятели на двойката смятат, че те толкова са се опиянили от драмата на живота си, че сега просто живеят в нея. И вместо да оставят всичко зад себе, те продължават да затъват все по-надолу.

В последния си клип за популяризиране на интервюто Меган казва на Опра, че най-после е избягала от „конструкцията“ на Кралското семейство. „Наистина е освобождаващо да имаш правото и привилегията по някакъв начин да можеш да кажеш да “. Готов съм да говоря“, коментира херцогинята.

Приятели на Меган и Хари с тежки упреци срещу тях сн. Инстаграм

Приятели на Меган и Хари с тежки упреци срещу тях сн. Инстаграм

Едно е да се отдалечите от двореца на Уиндзор; съвсем друго е да запалите мястото на излизане. Критиките към кралицата, която е посветила седем десетилетия в служба на своята страна, за естеството на „службата“ е не само абсурдно, но и изключително високомерие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар