Меган Маркъл с брутални обвинения срещу Кейт и Камила: Лъжеха за мен и ме унижаваха! (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл нападна Кейт и Камила, придворни скочиха срещу нея

След трейлъра по повод интервюто на Меган Маркъл с Опра, служители на кралския дворец скочиха срещу нея. Те я обвиниха в тормоз и унижения, а кралицата обяви, че ще започне разследване. Меган, от друга страна, обвинява Камила, Кейт и принц Чарлз, че разпространяват лъжи и слухове за нея.

След пускането на трейлъра за ексклузивното интервю на Опра с Меган и Хари, драмата около кралското семейство избухна с нова сила.

Докато Меган и Хари се оплакваха, че британските медии публикуват куп лъжи за тях и искат да ги унищожат, в публичното пространство изтече информация, че Меган Маркъл е имала брутално отношение към персонала на двореца, докато е живяла там.

Източник, близък до двойката, пък заяви, че Меган обвинява за тези слухове Кейт Мидълтън, Камила и принц Чарлз.

Според британските медии, Меган е принудила двама лични асистенти да подадат оставки с грубото си поведение и е съсипала самочувствието на много други служители в двореца.

Малко след като новината достигна обществеността, дворецът заяви, че ще започне разследване, за да се разбере истината. Според британски медии, повече от 10 настоящи и бивши служители са се съгласили да помогнат в разследването и да разкрият истината за Меган.

„Немалко хора са готови да съдействат в разследването. Те мълчаха твърде дълго и има какво да кажат“, разкрива източник.

Някои лица от персонала разкриват, че и принц Хари се отнасял с тях по подобен начин. Преди сватбата си с Меган той се разкрещял на един от помощниците си заради малка грешка и това е само един пример за лошото му поведение.

„Дворецът изслуша оплакванията им и даде възможност на служителите да направят нещо по въпроса. Но те решиха да не предприемат нищо, вероятно защото някои от тях все още работеха там и се страхуваха от последствията.“

Меган Маркъл със скандални обвинения сн. CBS

Меган Маркъл със скандални обвинения сн. CBS

Ексклузивното интервю на Меган и Хари с Опра ще бъде излъчено по CBS на 7 март.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар