Шаш! Бившият любовник на Даяна стана градинар (Нови снимки на Джеймс Хюит втрещиха мрежата)

Гласувайте за статията

Бившият любовник на Даяна стана градинар, Джеймс Хюит неузнаваем

Бившият любовник на принцеса Даяна Джеймс Хюит работи като градинар за £ 4 000 годишно. Бившият кралски адютант в момента работи в комплекса към апартамента, в който живее с възрастната си майка в провинцията.

62-годишният мъж, който прекара десетилетия, смесвайки се първо с кралската фамилия, а след това и с куп знаменитости, сега прекарва дните си в изкопаване на пръст, изрязване на дървета и издухване на паднали листа.

Облечен в смачкан панталон каки, ​​лилава риза, плоска шапка и слънчеви очила, бившият военен бе забелязан тази седмица да кара косачката си и да гребе листа в терена, където майка му има апартамент с две спални.

Но дори и в спокойната обстановка на комплекса в Девън, бившият кавалерийски офицер просто не може да избегне противоречия и, както винаги те са с кралски привкус.

Жителите на имението от 17-ти век в близост до Ексетър казват, че той е опустошил вековно дърво в напразно желание „да го накара да изглежда царствено и да го оформи като чаша за вино“.

Възрастните Полин и Бари Пресуел, които живеят в сградата във Фарингдън близо до Ексетър, споделят, че в продължение на три години непрекъснато са се карали с него заради провала с дървото.

76-годишният г-н Пресуел, пенсиониран директор на компанията, каза: „Той превърна в кучешка вечеря едно красиво 100-годишно тисово дърво, което можехме да видим от прозореца си и някога толкова обичахме.

„Хюит каза, че иска да изглежда „царствено и с форма на чаша за вино“ и доведе дърводелец, който струва на жителите на комплекса 1500 паунда. И той го отсече.

Джеймс Хюит стана градинар сн. You Tube

Джеймс Хюит стана градинар сн. You Tube

71-годишната г-жа Пресуел добави: „Прилича на октопод. Страшно е. Слязох, за да се опитам да ги спра и дори им казах, че ще остана там, докато не спрат. Но закъснях. В крайна сметка те унищожиха дървото“, оплаква се тя.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар