Скандални разкрития за партията на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Лъснаха скандални разкрития за задкулисието в партията на Слави Трифонов

На бял свят излязоха скандални факти за партията на Слави Трифонов. Това разкри плевенчанинът Иван Иванов, който изпрати писмо до медиите.

Той е бил сред учредителите на формацията и писмото обяснява защо напуска.

Иванов разкрива, че сестрата на Дългия е един от ключовите фактори в партията. Петя – каката на Трифонов, е рентгенов лаборант по професия. Тя практикува в плевенска болница, но още на 16 февруари миналата година е заявила ясното си желание да управлява партията на своя брат. Тогава тя бе един от делегатите и гордо позира пред фотообективите как слага подписа си под устава на партията.

Синът й Теодор вече агитира в социалните мрежи за глас за вуйчо му.

В писмото си Иван Иванов споделя, че „Има такъв народ“ от обещаната „Промяна“ се превърна в поредната ПОДМЯНА.

Той разкрива с огорчение, че станал излишен и недостоен за областен координатор, а сред мотивите, които му изтъкнала функционерка на ИТН, били, че родителите му не са от „сой“, а на новия координатор били изтъкнати юрист и лекар.

Той пише още, че е „имало брожения срещу мен, но не от членовете и доброволците в партията, а от „разни други“ хора, включително и от вашата сестра, която съм виждал един път в живота си и която също като всички новопостъпили в партията след моето отстраняване НЕ Е допринесла с нищо за реализацията на референдума в Плевен“.

Разочарованият Иванов споделя, че партията в Плевен е превзета от най-големите нагаждачи, продажници, интриганти и двуличници в града.

„90% от общинските координатори, които бях подал аз и които положиха много труд за каузата, бяха сменени, а на тяхно място поставени отново стари политически лица, минали през други партии“, допълва още той, цитиран от Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар