Деси Бакърджиева разкри защо убиха д-р Хинова в „Откраднат живот“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева разкри защо вече не е част от „Откраднат живот“

Деси Бакърджиева разкри защо вече не е част от „Откраднат живот“. „Ролята ми в „Откраднат живот“ ме научи да ценя и уважавам лекарите. Разбрах каква саможертва правят. Участието ми в сериала ме промени изключително много. Осъзнах колко е тежка лекарската професия, особено в тези времена.

Научих много за тяхната работа. Обогатих общата си култура. Загубих много близки покрай пандемията с Ковид-19. Виждам колко е тежко положението не само у нас, но и по света. И само лекарите могат да ни избавят от това.“

Това сподели пред „България днес“ Деси Бакърджиева. Актрисата е една от любимите персонажи в „Откраднат живот“. За съжаление на милиони фенове, екранната доктор Хинова вече няма да е част от лекарската драма. Героинята на Деси неочаквано загина в тежка катастрофа, което изуми и натъжи почитателите на сериала.

Напускане на „Откраднат живот“

„Решението да напусна сериала бе колективно – мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше как да продължа повече работа си в сериала“, признава Бакърджиева.

Благодарности

След смъртта на героинята й в „Откраднат живот“ красавицата получава куп съобщения и обаждания от познати и непознати, които искат да й благодарят за невероятната игра.

„Хората страдат за мен. Разплакаха ме с милите си думи. Получих над 300 обаждания само за ден. И още куп съобщения в социалните мрежи. Стана ми много приятно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат.

Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и актьори. С „Откраднат живот“ показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията“, споделя пред вестника Бакърджиева.

Актрисата е от почти самото начало на хитовата поредица. За първи път тя се появява в края на първия сезон на „Откраднат живот“. Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, а по-късно се залюби с доцент Мазов.

„Най-неприятният момент е, че се разделям в началото на края на финалния сезон“, разкрива Деси. „Прекарах пет прекрасни години с „Откраднат живот“. Екипът бе страхотен! Изключително големи професионалисти. Бях се привързала страшно много към работата си.

С тъга се разделих с този проект. Всеки един от екипа бе като частица от часовник. Бяхме се стиковали по невероятен начин. Направихме толкова много сезони и серии. Успяхме да срещнем зрителя с толкова много важни послания от живота на лекарите, а това е рядкост за родна продукция. Радвам се, че нашият екип създаде прецедент в сериалите, с толкова много серии“, споделя доктор Хинова.

Мечта

Преди да се насочи към актьорската професия, Бакърджиева е мечтаела да стане лекар. Или по-точно – пластичен хирург. Това не е случайно. В родата на красавицата има няколко медицински специалисти.

„Моята прапрабаба е завършила медицина във Франция. И аз исках да уча това. Когато дойде времето да реша с какво да се занимавам, се отказах от медицината. Осъзнах, че това е изключително отговорна професия. И не е моето призвание. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш много положителни емоции на хората, които те гледат“, каза Бакърджиева.

Деси Бакърджиева разкри защо убиха д-р Хинова в "Откраднат живот" сн. hotarena.net

Деси Бакърджиева разкри защо убиха д-р Хинова в „Откраднат живот“ сн. hotarena.net

С ролята си в „Откраднат живот“ Деси се превърна в една от най-харесваните актриси в България. Феновете не трябва да страдат за нея, защото съвсем скоро тя ще се появи на малкия екран в друг проект. „Предстои ми нов проект. Скоро ще научите повече за него“, добави екранната доктор Хинова, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар