Готвят нов атентат срещу Златко Баретата

Гласувайте за статията
Мафиотският бос Златко Баретата се пази с 3 бронирани коли и 20 горили

Нов атентат се подготвя срещу Златомир Иванов-Баретата – пише в. „Уикенд“. Такава оперативна информация е получена в специалните служби – отбелязва изданието, като се позовава на източник в ГДБОП. Според данните атентатът е поръчан от чужденец на висока позиция в наркомафията в Близкия изток.

Същите сведения са стигнали и до Златко Баретата. От почти месец легендарният ъндърграунд бос се придвижва с ескорт от цели 3 бронирани коли. До последно никой не знае, дори и охраната му, в коя точно кола ще се качи той. Баретата сериозно е увеличил и физическата си охрана. От известно време 20 бодигарда бдят за сигурността му, като се ротират на 4 смени от по 5-има души.

Според антимафиоти основната версия за заплахата срещу Иванов е по линия на хванатите на 7 февруари 400 кг хероин на пристанище „Варна – Запад“. Рекордното количество дрога на стойност от около 32 млн. лева бе надушено от следовото куче Танго, след като преди това митничарите се усъмнили в товара на акостирал на 7 февруари кораб на порта във Варна.

Огромната хероинова пратка от Иран е част от нов контрабанден канала за дрога, който според оперативна информация е ръководен от хасковския престъпен бос Кръстю Кръстев, известен като Къци Маймуната. През последните години Маймуната, който е близък до Златко Баретата, пое изцяло трафика на хероин от Турция към Европа. Службите проверяват версията, че Кръстев е само последник, отговарящ за логистиката, а истинският шеф на канала е всъщност Златко Баретата. Изданието припомня, че срещу Иванов имаше вече един атентат преди 8 години пред Съдебната палата, в който той едва оцеля.

Златко Баретата се обгради с охранители

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар