Хороскоп за 5 март, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

ВЕЗНИ

Може да постигнете много, ако сте готови за експерименти. Дошло е време да търсите нови пътища към целите си. Готовността ви да изпробвате нещо необикновено ще окаже позитивно влияние и в работата ви, и в личните отношения. Лесно запомняте информация, и бързо й намирате приложение на практика.

СКОРПИОН

Днес ще решавате не само своите проблеми, но и чуждите. Добре знаете какво искате и не хабите времето си напразно. Няма да ви е лесно да се разбирате с всички – понякога ще се налага говорите неприятни неща и да не смекчавате критиките си. Имате висок творчески потенциал –дайте воля на фантазията си.

СТРЕЛЕЦ

Ще говорите доста с хора, чието мнение е важно за вас. Така ще получите навреме полезна информация. Ще намерите отговори на въпроси, над които в последно време дълго сте размишлявали. Това ще ви помогне да определите бъдещите си действия. С каквото и да се занимавате, не бързайте, обмисляйте всичко.

КОЗИРОГ

Имате шанс да постигнете отдавна поставени цели и да имате успех в новите задачи. Няма да ви е лесно. Няма как да избегнете конкуренцията и стълкновенията със силни противници. Бъдете настойчиви и не захвърляйте започнатото. Денят ще ви зарадва с добри и вдъхновяващи новини.

ВОДОЛЕЙ

Експериментирате и се стараете да използвате всички откриващи се възможности. Трябва да сте решителни и бързи, за да имате успех. Не губите времето си напразно – взимате точните решения. Вашият подход се харесва на мнозина – ще забележите, че околните рядко спорят с вас и често са съгласни с мнението ви.

РИБИ

Днес ще имате успех, защото не се боите от трудностите и действате решително. Емоционалното напрежение е голямо и вашето настроение често ще се променя. Добре, че до вас има хора, които ви разбират и подкрепят. Не пропускайте днес да научите нещо ново.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар