Хороскоп за 5 март, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте хороскопа, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят ще започне с недоразумения и досадни грешки. Ако успеете да подредите приоритетите си, ще престанете да обръщате внимание на неприятностите. Ще разберете, че имате и финансови трудности, но не се притеснявайте, всичко е временно.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня ще имате шанс да се запознаете с хора, които ще се окажат полезни, ще ви помогнат в работата и ще ви дадат отлични съвети. После ще е нужно да все пак трябва да се съсредоточите и върху скучните и монотонни дела. Тук ще ви е нужна силна воля, за да доведете до край започнатото.

БЛИЗНАЦИ

Ден за нови идеи. В началото всички ще ви се струват отлични, но си струва да помислете кое е нужно да се коригира. Да се съветвате с някого не е задължително, нужно ви е само време, за да видите слабите места на своите планове. Днес няма да ви е трудно да комуникирате с хората.

РАК

Отличен ден за работа. Смогвате да решите и най-сложните задачи и да оправдаете очакванията на началството. Използвйте за решението на работните проблеми и своето обаяние. Подходящо време е да обсъдите важни въпроси, както и да споделите чувствата си.

ЛЪВ

Вярата ви във вашите качества ще ви помогне да се справите и с най-сложните задачи. Толкова искате успеха, че не забелязвате проблемите. И в работата, и в отношенията с близките ви ярко ще проявите своите лидерски качества. Способни сте да обедините и поведете със себе си най-различни хора.

ДЕВА

Всичко, което правите днес, ще привлича внимание. Това ще ви уморява, но има и нещо положително – всички ще разберат на какво сте способни. Не е изключено скоро да получите интересни предложения. Не бъдете припряни. Имате достатъчно време, да вникнете в ситуацията и да помислите добре.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар