След коронавируса: Какво се случва с Деси Радева?

Гласувайте за статията

Ето какво се случва с Деси Радева

Преди две седмици Деси Радева бе диагностицирана с коронавирус. Въпреки че в последните месеци тя бе свела до минимум социалните си контакти, заразата не я подмина, узна HotArena.

Още тогава от президентството уточниха, че съпругата на Румен Радев няма сериозни оплаквания и усложнения. Семейството прекара карантината си сред лукса на правителствената вила „Калина“ в Бояна. Очевидно имунитетът е ахилесова пета на Радева. За втори път се случва тя да бъде покосена от коварен щам на вирус, откакто е под светлините на прожекторите.

През октомври 2017 година първата дама бе връхлетяна от жесток грип, който я прикова на легло за няколко дни с висока температура и сериозни оплаквания.

Тогава тя пропусна две светски събития заради заболяването си.

Досега първата дама не се е жалвала публично за други своите здравословни проблеми, освен тези, свързани със зрението.

Още в началото на мандата на Румен Радев стана ясно, че тя има проблем с очите и носи очила с диоптър.

Покрай тях дори се разрази скандал, защото Радева се появи с очила с тъмни стъкла на церемонията по встъпване в длъжност на съпруга й.

Специалистите по протокол побързаха да обявят постъпката й за неуважителна. Но след това стана ясно, че очилата на първата дама са диоптрични и стъклата им се затъмняват в зависимост от светлината, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар