Ето колко получава Биляна Гавазова в бТВ

Гласувайте за статията

Стана ясно колко е заплата на Биляна Гавазова в бТВ

Ясно е каква заплата ще получава Биляна Гавазова.  Като водеща на сутрешния блок на бТВ тя ще прибира по 7 000 лева, узна HotArena.

За изявата си в рубриката „Чети етикета“  тя получаваше заплащане като на обикновен репортер. Но амбициозната телевизионерка вече има опит, тъй като преди време си партнираше с Хекимян.

Близките отношения и приятелството с него са причина той да посочи именно нея за апетитната позиция.

Златимир Йовчев, с когото Гавазова ще си партнира, засега ще получава значително по-ниска от нейната заплата, тъй като не е толкова популярно лице.

Мъжът на Биляна – Тодор приел повишението й със смесени чувства, тъй като вече щяла да отсъства много повече от дома им и съответно грижите около сина им Алек щели да паднат върху неговите плещи. По решение на Хекимян, „Тази сутрин“ вече започва в 6 часа, което значи, че Биляна трябва да е на линия поне в 5, т.е. да напуска дома си най-късно в 4 сутринта. Работният й ден пък приключва в късния следобед, когато са свършили всички оперативки.

Това означава, че плановете й за втора бременност са напълно осуетени. Тази година тя ще навърши 40 години и вече не разполага с много време да сбъдне мечтата си да стане майка отново. С новия  й натоварен график това на практика е невъзможно, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар