Маджо омъжи осиновената си дъщеря

Гласувайте за статията
Мелина се венча на тайно тържество в тесен семеен кръг

Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев-Маджо омъжи осиновената си дъщеря Малина на тайно сватбено тържество, проведено през уикенда в тузарски столичен хотел – пише в. „Уикенд“. 27-годишната милионерска наследница се венча за приятеля си Велко, с когото е интимна от 2 години насам – отбелязва изданието.

Сватбената церемония е била семпла и на тържеството са присъствали ограничен кръг хора заради затегнатите мерки покрай коронавирусната епидемия. Мелина е получила от пресния си съпруг Велко венчална халка с инкрустиран диамант, а нейни приятелки издават, че сватбената й рокля е от дизайнерската колекция на „Ив Сен Лоран“.

Мелина е дъщеря на втората съпруга на Младен Михалев – Милкана, с която основателят на СИК живее от края на 90-те години на миналия век. Преди това Милкана бе омъжена за всука на Добри Джуров. През 2016 г. Маджо осинови официално доведената си дъщеря и й даде фамилното си име. Михалев има и друга щерка – Йоанна, от първата си съпруга Елена, която е омъжена за бизнесмена Иво Диков, племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков.

Мелина Михалева почти не е живяла в България. Младата дама прекара детството си в Женева, след като през 2003 г. доведеният й баща Младен Михалев и майка й Милкана се изнесоха да живеят в Швейцария заради пламналата война между съдружниците в групировката СИК. Впоследствие Мелина заминава за Англия, за да учи икономика. Сега тя работи като мениджър в хотелиерския бизнес на баща си.

Мелина позира с майка си Милкана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар