Бони пропищя, търси помощ от ГДБОП! (още подробности)

Бони пропищя от наглите измамници
0

Бони пропищя от наглите измамници!

Изфабрикуван профил в социалните мрежи раздава измислени парични награди от името на Бони. Певицата сама предупреди почитателите си през официалните си страници.

Бони
Бони пропищя от наглите измамници

„Както народът казва, “за някои сватба, а за други брадва”. Човек да не реши да направи нова песен. Пазете се, прекрасни хора, бъдете здрави и усмихнати и не се подавайте на фалшивите неща в социалните медии”, сигнализира за фейк профилите певицата.

“От няколко часа в социалните мрежи обикаля фалшив профил, представящ се за мен, който примамливо приканва всички вас да се включите в игра и да спечелите огромна сума пари. Всичко това цели източване на данни, затова нека ги докладваме.”

Пред вестник “България Днес” Бони разказва, че е подала сигнал към ГДБОП. “Тези хора трябва да си получат заслуженото! Аз не съм първата забъркана в подобна схема”, коментира Бони.

Кралицата на баладите е категорична, че на подобни измами трябва да се дава гласност за да може хората да не се подлъгват.

“Непрекъснато звънят на мен и на екипа ми за да си търсят наградите. Профилите ми в социалните мрежи ежедневно са заливани от съобщения за получаване на измислена награда”, разказва Бони.

Гласовитата изпълнителка за пръв път попада в подобна схема. Тя смята, че атаката е свързана с излизането на новата й песен “Стриптийз”, която само за няколко дни се превърна в тотален хит, без нито един негативен коментар под видеото в ютуб.

Сред засегнатите родни звезди, замесени в подобен тип схеми, са Слави Трифонов, Григор Димитров и редица колежки на Бони. Емилия, Софи Маринова, Роксана и десетки други се озоваха в подобна измама.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.