Сашо Кадиев си нае прислужница в новия дом!

Сашо Кадиев е новодомец от няколко месеца насам. След раздялата с жена си Таня водещият на „Преди обед“ се нанесе в баровски апартамент в елитния столичен квартал „Манастирски ливади“. [caption id="attachment_659444" align="aligncenter" width="298"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев си нае прислужница[/caption]

Макар напоследък Кадиев да е забелязван да интимничи на публични места с атрактивна брюнетка, за която се шушука, че е новата му тръпка, очевидно красавицата не е топдомакиня. И само гостува в жилището на Сашо.

Тъй като тв водещият до 37-годишна възраст живя при майка си Катето Евро, която го дундуркаше като пеленаче и се грижеше за всичко в къщата им в Кокаляне, сега актьорът срещал сериозни трудности с поддръжката на новия си дом. Затова по няколко пъти седмично на адрес при него пристигали 2 чистачки, които излъсквали и „облизвали“ всеки ъгъл от апартамента му, без на него да му се налагало да мие тоалетна чиния, да бърше прах и да ползва прахосмукачка. Тъй като чистачките били от известна фирма за почистване на домове, интернет потребители заподозряха, че Кадиев може би се възползвал от услугите им безплатно срещу бартер реклама в социалните мрежи. Докато майка му Катето реве, че взема едва 200 лева пенсия, Александър трупа пачки и в последните години е сред най-скъпоплатените актьори в бранша. Това се дължи на славата му в социалните мрежи, където той взема солидни хонорари, за да рекламира продукти, места и услуги с най-обикновени снимки. В допълнение намазва и с почивки в луксозни хотели в България, за да им прави реклама пред последователите си. Основният му доход идва от ежедневните ефири в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви, където всеки месец той се разписва срещу заплата от няколко хилядарки, но за втора поредна година Кадиев ще получи и щедра финансова инжекция от шоуто „България търси талант“. В новия сезон той отново е водещ заедно с Даниел Петканов, като за подвизите си на сцената на развлекателното предаване щял да получи крупен хонорар в размер на цели 30 хиляди лева, издават негови колеги от тв бранша, пише сайтът Ретро.