Браво: Племенницата на Преслава проби в Русия! (виж тук)

Гласувайте за статията

Племенницата на Преслава е даровито дете!

13-годишната Виктория Николова, която има отличните гласови данни на именитата си леля Преслава, трупа популярност в Русия. Изпълнения на Виктория се въртят в местни сайтове, а новата крачка към международната й известност е участието и в престижния конкурс „Истоки“.

Преслава

Племенницата на Преслава с уникален талант

Вики номинирана в категорията „Естрадна песен“, като успява да впечатли руските експерти с изпълнение на парчето си It’s a Man World. И докато при участието си в “Като две капки вода” Преслава показа леки колебания в английския език, то нейната племенница отлично борави с езика на Шекспир.

Тийнейджърката от Добрич се радва и на стотици одобрителни коментари от руснаци, които се дивят на таланта й. Въпреки че лелята Преслава е фолк певица, а майка й Ивелина фолклорна изпълнителка, девойката се насочва към поп музиката, пише вестник „България днес“.

От години момичето пее в музикална школа, участва в многобройни конкурси, има награди. Заради covid-19 музикалната надпревара ще се провежда онлайн, а в битката се включват участници от САЩ, Канада, Германия, Молдова и др. Журито оценяващо претенденти за отличие също е международно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар