Драма разтърси живота на Васил Найденов

Драма разтърси живота на Васил Найденов
5 (100%) 1 vote

Импресариото му замина за Иннахура

Поредна драма разтърси живота на естрадния певец Васил Найденов.

Той остана сам, след като незаменимият му импресарио Ивайло Манолов замина да се радва на тюркоазени вълни и ситен пясък на Малдивите.

Васил Найденов

Импресариото му замина за Иннахура

Въпреки разстоянието, Ивайло звъни всеки ден до София, за да се чува с Васил Найденов. „Лятно бебе съм и морето и слънцето страхотно ме зареждат. В момента съм на остров Иннахура и се чувствам прекрасно. По цял ден съм на плажа и във водата“, разкри сподвижникът на певец №1.

Докато той ваканцува в чужбина, Васил Найденов продължава с пълна пара ремонта на дома си. Запознати сочат, че този ремонт вече е станал исторически, отбелязва pik.bg, позовавайки се на информация на седмичник.

Междувременно стана ясно, че Васил Найденов и Лили Иванова ще изнесат концерт по повод Националния празник на Република България – 3 март.
“Честита свобода!” е празничният спектакъл, който БНТ ще излъчи навръх Националния ни празник.

В него ще прозвучат изпълнения на най-големите ни музикални звезди Лили Иванова, Васил Найденов, Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, “Фондацията”.

Актьорите Силвия Лулчева, Валентин Танев, Валери Йорданов, Мариус Донкин и Борис Луканов ще прочетат текстове на Вазов, Ботев, Яворов, Каравелов, посветени на Освобождението.
Концертът ще бъде излъчен тази вечер от 20,30 ч. по БНТ 1, пише 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар