Нещо ужасно сполетя Кали

Гласувайте за статията

Дори и това не я отклонило от крайната й цел

Нещо ужасно застигна фолк дивата Кали.

Певицата Кали е силно вярващ човек и не минава уикенд, без да отскочи до някой от известните ни манастири. Там тя се зарежда с енергия и вдъхновение за един по-добър живот.

Кали

Дори и това не я отклонило от крайната й цел

Изминалия уикенд не прави изключение от графика на певицата. Тя запалила колата си и решила да отиде до Рилския манастир. По пътя я сполетяло нещо ужасно, което без малко да помрачи доброто настроение и разходката с цел.

Оказа се, че по пътя към манастира е имало свлачище. Поради тази причина преминаването с коли е било строго забранено. Всички знаем какъв инат е Кали. Когато си науми дадено нещо, тя е способна на всичко, за да го изпълни.

Затова решила да продължи пеша до целта. Така Кали извървяла 10 км. В крайна сметка все пак запалила свещичка за здраве на едно от най-енергийните места в България, пише show.blitz.bg.

Неотдавна фолк звездата направи равносметка за всичко, което се е случило напоследък в живота й.
По време на месеците на социална изолация заради пандемията, тя се посветила изцяло на себе си и на здравословното си състояние. Разкрива, че страда от Тиреоидит на Хашимото, което в нейния случай „не е толкова сложно“.
Изпитва изключителен дискомфорт както във физически аспект, така психологически и емоционално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар