Криско окраде световна компания за новия си дует с Тони Стораро! (виж тук)

Гласувайте за статията

Криско окраде световна компания!

„Кокошкарска история“, „Излагация“, „Пълен резил“ – така бе определен новият проект на Криско и Тони Стораро „Грешница“. Парчето все още не е излязло, а феновете веднага забелязаха крадени елементи от „обложката“ на клипа.

Криско

Криско окрал чужди идеи

Видеото ще излезе днес в 18 ч и Криско вече го промотира ударно в социалните мрежи. Той сподели рекламната „корица“ на парчето, на която рапърът е разпънат на кръст, като Исус Христос, заобиколен от много дървени кръстове, лумнали в пламъци.

Не препратката към Божия син обаче подразни феновете, а шрифтът на надписите, с които се анонсира песента и изпълнителите. Той е едно към едно с този на популярната компютърна ролева игра Diablo. Според потребители шрифът е запазена марка и е защитен от компанията Blizzard Entertainment.

„Издателите спокойно могат да осъдят Криско и бат Тони за кражба на интелектуална собственост, и то за баснословна сума. Доста скъпичко може да му излезе тази чалгия“, коментират фенове. Специалисти също са на мнение, че игралният гигант може да ги закопае с дело за милиони.

„Абе, то и в Замунда трябва всичко да е защитено, ама сме в България – това е положението. Кокошкарска работа. Големи „звезди“, няма що“, добавят други.

Източник: show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар