Не е за вярване на какво заприлича Наталия Кобилкина (ФОТО)

Гласувайте за статията

Снимките в социалните мрежи предизвикаха истински пожар сред последователите й

Мнозина от феновете на Наталия Кобилкина не могат да повярват на какво е заприличала.

Прави впечатление, че в последно време Наталия Кобилкина съвсем свали дрехи и задръжки. Този път обаче говорим за буквалния смисъл на думата.

Наталия Кобилкина

Снимките в социалните мрежи предизвикаха истински пожар сред последователите й

Актуални нейни снимки в социалните мрежи предизвикаха истински пожар сред последователите й, защото са повече от горещи.
Сексоложката, която не се свени да говори публично и с най-интимни подробности за секса и онова, което трябва да правят жените, за да задоволяват мъжете си, така му отпусна края, че със сигурност е предизвикала сърцебиене в мъжката половина от феновете си.

Все по-често вече виждаме Наталия Кобилкина в оскъдно облекло в социалните мрежи. Този път обаче, тя успя да удари тавана на реакциите към себе си с прозрачното си черно боди и жартиери, пише show.blitz.bg.

Междувременно стана ясно, че синът на сексоложката е много ревнив. Ето какво написа тя по темата:
„Нашия син много ме ревнува от баща си! Всеки път, когато се гушкаме или се целуваме, малкия ме хваща за ръка и се опитва да ме оттегли от мъжът ми, за да гушна него. И така се оказвам между двама много влюбени мъже, които се борят за моето внимание.

Кой се е сблъсквал с това и как го решавате? Позната ли ви детската ревност? Когато вие сте били деца изпитвали ли сте? Ревнувахте ли майка си, а може би и баща си?“, чуди се Наталия Кобилкина, отбелязва flagman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар