Няма да повярвате къде се появи двойникът на Явор Бахаров (ФОТО)

Гласувайте за статията

И двамата са замесени с актьорско тесто

Актьорът Явор Бахаров си има двойник, с когото си приличат като две капки вода.

Не само с жестока визуална прилика, но и колега по професия, копието на актьора Явор Бахаров вечер се вихри в кулинарното предаване „Мастършеф“.

Явор Бахаров

И двамата са замесени с актьорско тесто

„Може малко да приличам на Явор Бахаров, може пък и него да го бъркат с мен“, коментира още с влизането си в шоуто 32-годишният Константин Таквор.
И наистина, отдалеч хоби-готвачът е трудно различим от лошото момче на арт средите.

Освен че притежават едни и същи ситно къдрави прически, двамата са замесени с театрално тесто – по професия Константин е куклен актьор.
В „Мастършеф“ той демонстрира добри маниери и завидни умения в кухнята.

Явор БахаровДвойникът на Явор спечели журито със засукано ястие, съчетаващо българска и турска кухня – яйца чилбир по панагюрски върху канапе от грах със сметана и козе сирене.
Шеф Силвена Роу го похвали за невероятния вкус, който е постигнал, а шеф Андре Токев – за перфектната му готварска техника, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че в края на октомври, миналата година, Явор Бахаров получи ефективна присъда за срок от една година заради шофиране в нетрезво състояние и дрогиран. Случката се разигра в Банско при условия на рецидив. Тогава му бе наложена и глоба в размер на 500 лева.

В началото на януари тази година, актьорът обжалва присъдата.
По делото бе насрочено открито съдебно заседание в Окръжен съд – Благоевград за 24 февруари от 13.30 часа, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар