Известният топ модел говори откровено за миналата си връзка

Ирина Шейк и Брадли Купър с право бяха считани за една от най-красивите двойки в Холивуд . След раздялата им от дълго време в сърцата на феновете имаше надежда знаменитостите да се съберат отново, но това все още не се е случило. Моделът и актьорът споделят успешно попечителството над общата им дъщеря Леа и  поддържат приятелска комуникация.

Много журналисти и фенове питат Ирина как точно се развиват отношенията им с Брадли след раздялата. Обикновено звездата от модните подиуми  избягва да отговаря - и в ново интервю тя най-накрая реши да обясни защо.

„Моята предишна връзка е нещо, което си е смо мое и е много лично. Тя е част от вътрешения ми свят, който не желая да споделям “, обясни Ирина своята тайна в интервю за журналистите на американската Elle, чиято корица украси. [caption id="attachment_659345" align="aligncenter" width="400"]Ирина Шейк: Брадли е най-добрият татко! (Вижте още откровения) Брадли е супер татко[/caption] Шейк призна, че като правило не преглежда таблоидните публикации, които пишат за нея и нейното семейство. Супермоделът отбеляза, че просто няма достатъчно време за това и изобщо не иска да си трови нервите. „Не чета какво публикуват там. За да бъда честна, аз съм твърде заета с отглеждането на дете. Ако искат да пишат статии за мен, те си вършат работата. Фокусиран съм върху живота си и приятелите си. Останалото е само шум ”, обясни Ирина. Тя също подчерта, че според нея Брадли е добър татко. Моделът е уверен в родителските качества на бившия си и затова с удоволствие  оставя дъщеря си при него по време на работните си пътувания. „Брадли е най-грижовният татко! Никога не съм разбирала термина „съвместно попечителство“. Когато съм с дъщеря си, аз съм на 100% майка, а когато тя е с баща си, той е на 100% баща  “, обобщи Ирина.