Глория прибра внучка си от родилното (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Бащата на Симона не уважи събитието

Примата на родния поп фолк – Глория, прибра внучка си от родилното.

След като преди броени дни ѝ се случи най-хубавото – да стане баба, гранд дамата на поп фолка Глория посрещна новородената си внучка у дома.

Певицата присъства на изписването на малката Галина.
Щастливите мама и татко се щракнаха за спомен пред родилното заедно с роднини и приятели.

Глория

Бащата на Симона не уважи събитието

Припомняме, че на 25 февруари Симона Загорова и нейният любим Дани Милушев се сдобиха с първородната си рожба – малката Галина.
Изписването на родилката и бебето ѝ от столичната болница „Шейново“ се превърна в истински празник за семейството и близките ѝ.

ГлорияНапускането на медицинския център на младата майка се случи вчера. Редица фотографи запечатаха съкровения момент.
С огромни букети, усмивки и прегръдки, те бяха посрещнати от най-близките.

ГлорияРазбира се, сред присъстващите бяха Глория, баба ѝ, както и половинката ѝ Даниел Росенов. Илия Загоров, който отдавна живее в Швеция, не успя да дойде за семейния момент, пише zajenata.bg.

ГлорияПрипомняме, че за разлика от мнозина, Симона Загорова не си позволи да мързелува дори и когато беше в напреднала бременност.
Вместо това тя се хвана на работа и успя да изненада много от феновете си. Едва ли някой от тях е очаквал да я види точно в този момент в тази роля.

ГлорияЗа да задържи вниманието върху себе си дори и в този период от живота си, тя се преквалифицира (вероятно за кратко) в кулинарен влогър. В канала й, озаглавен „Щипка любов със Симона Загорова“, заедно с любимия си Даниел Милушев, изпълнителката демонстрира завидни кулинарни умения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар