Ново 20! Без Сашо Кадиев в „Преди обед“

Гласувайте за статията

Не е ясна причината за отсъствието му

Днешното издание на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви мина без Сашо Кадиев.

Казано с други думи – телевизионният водещ Сашо Кадиев не дойде на работа навръх Националния празник на България – 3 март.

Сашо Кадиев

Не е ясна причината за отсъствието му

Синът на Катето Евро, който заедно с Десислава Стоянова, води предаването „Преди обед“ си взе почива на Националния празник.

Не е ясно защо Сашо Кадиев отказа да работи днес, а екранната му половинка Деси Стоянова заяви лаконично, че ще липсва на екипа.
По всяка вероятност още утре синът на Катето Евро ще заеме своето място в „Преди обед“.

Припомняме, че Кадиев стана известен като водещият, който най-често закъснява за ефир. Не са един и два случаите, в които той идва на работа далеч след началото на „Преди обед“.
„Да, закъснявал съм няколко пъти, било е драстично. Веднъж закъснях, защото се ударих с колата от бързане. Закъснявам, защото имам проблеми с перисталтиката. Случвало се е в ефир да ми е доста напечено. Редовно ми се ходи до тоалетна. Освен това, закъснявам за ефир също и защото съм бил в кенефа“, обоснова кусура си Кадиев.

В момента обаче той е водещ и на предаването „Българи търси талант“. Освен това продължава да играе и в редица постановки и е възможно причина за неговото отсъствие да е друг работен ангажимент, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар