Хороскоп за 3 март, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Преди обед ще имате проблеми в общуването. Необходимо ще ви повече търпение. Ако съхраните спокойствието си, ще намерите начин да потушите свадите и да решите възникналите проблеми. Вечерта е време за приятен отдих. Срещи със стари познати ще ви зарадват.

СКОРПИОН 

Спокоен ден, в който ще успеете да завършите изостанали задачи, както и да реализирате някои идеи. Често ще ви предлагат помощ, която не бива да отказвате. Не е изключено днес да бъде поставено и начало на нова романтична история. Новини ще объркват плановете ви за почивка.

СТРЕЛЕЦ 

Избягвайте излишните приказки и не бъдете откровени с всички. Колкото по-малко се знае за вашите занимания, толкова по-добре. Работейки самостоятелно, може да имате по-добри резултати, особено там, където е нужен творчески подход и фантазия. Денят не е подходящ за сключване на сделки.

КОЗИРОГ

Бъдете готови за тежки разговори. Важно е да съхраните самообладанието си. Ако това ви се получи, беседите ще минат добре. Може да се сдобиете с успех в нещо важно, благодарение не на знанията и уменията ви, а на късмета, че ще сте попаднали на правилното място в точното време.

ВОДОЛЕЙ

Утрото обещава приятни изненади. Ще настъпят събития, които отдавна сте чакали. Не е изключено да се появят и нови съмишленици. С тяхната подкрепа доста ще улесните живота си. След обед е време за дребни покупки. Може да обсъдите и важни финансови въпроси, но не бързайте да вземате окончателно решение.

РИБИ

Не лош ден, макар че може да сте недоволни, ако сте разчитали на повечеположителни емоции. Добре е да се занимавате с дела, които ви вдъхновяват и помагат да забравите неприятните мисли. Ще погледнете по нов начин на много събития от миналото, ако поговорите с човек, който и преди ви е давал отлични съвети.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар