Няма да повярвате в какво превърнаха тайното имение на покойния Христо Сираков (ФОТО)

Гласувайте за статията

Сумата за една нощувка е баснословна

Няма да повярвате в какво превърнаха тайното имение на родния Хю Хефнър – Христо Сираков.

Почти половин година след кончината на известния бизнесмен и виден столичен бохем Христо Сираков, неговите наследници вече са влезли във владение на част от имането му.

Христо Сираков

Сумата за една нощувка е баснословна

Нещо повече – не просто са сложили ръка върху него, но и го управляват по начин, който да им носи добри дивиденти.
Става дума за прословутото имение на българския Хю Хефнър на Щъркелово гнездо. То пази не едва и две пикантни тайни за бохемските дни и нощи с бурни празненства. Според предположенията вилата трябваше да остане за сина на Христо Сираков от манекенката Ирен Онтева.

Голямата му дъщеря Анна-Мария пък трябваше да вземе къщата му в Италия. Двамата биологични наследници са си поделили собствеността и са я превърнали в луксозна резиденция за отдаване под наем.

Под наименованието „Villa Anna Luxury Lake Residence“ къщата на Христо Сираков може да си наеме всеки, готов да брои по 1400 лв. на нощ.
Любимото имение на ценителя на красиви жени наистина е било място, в което столичния бохем е бил заобиколен с всевъзможни екстри, пише pik.bg.

Припомняме, че Христо Сираков напусна този свят през септември, миналата година след тежък инсулт. Малко преди това, той бе попаднал и в плен на коронавируса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар