Изненадваща прогноза на Бил Гейтс за COVID-19

Гласувайте за статията

За момента не посочва конкретна дата, на която това ще се случи

Съоснователят на „Майкрософт“ Бил Гейтс направи изненадваща прогноза, свързана с пандемията от COVID-19.

Този път американският предприемач и милиардер обяви кога очаква да се възобновят глобалните пътувания във вида, в който ги познавахме преди пандемията.
Бил Гейтс не посочи конкретна дата, когато това ще се случи. Той обаче изказа съмнение, че ще е през настоящата 2021-а година.

Бил Гейтс

За момента не посочва конкретна дата, на която това ще се случи

Очаквам глобалните пътувания да се възстановят в един момент през 2022 г., посочи той по време на събитие в аудио платформата ClubHouse и цитиран от Нюзуик.
Бил Гейтс добави още, че дотогава трябва да бъдем изключително внимателни заради „несправедливостта“ по разпределянето на ваксините в някои части на света, визирайки по-бедните страни, пише blitz.bg.

Въпреки че вече е ваксиниран, милиардерът бе категоричен, че ще продължи да носи маска и да спазва дистанция, най-вече спрямо хора, които все още не са имунизирани.

Припомняме, че 52 800 дози от ваксината срещу COVID-19 на AstraZeneca пристигнаха в Националния център по заразни и паразитни болести в София в последния ден от февруари.

Те бяха разпределени поравно между личните лекари и регионалните здравни инспекции. Пристигналите днес ваксини се използван приоритетно за имунизациите по фазите от първа до четвърта на националния план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар