Няма да повярвате как е изглеждал Сами Хоссни преди да се превърне в секссимвол (ФОТО)

Гласувайте за статията

Бил е доста хилаво момче

Риалити звездата от „Фермата“ Сами Хоссни буди възхищение с перфектното си телосложение.

Вечно усмихнатият Сами непрекъснато пуска мотивиращи видеа и снимки. Чрез тях той се надява да вдъхне увереност на млади момчета и да ги накара да последват примера му.

Сами Хоссни

Бил е доста хилаво момче

И той най-добре знае как се постигат такива резултати, тъй като преди не е бил такъв. Като доста хилаво дете се славел преди години. В един момент обаче осъзнал, че иска да харесва образа си в огледалото и се е захванал сериозно в постигането на тази цел.

„Свалянето и качването на килограми е въпрос на адаптация. И за да преминеш през този процес, тялото ти трябва да е под някаква форма на стрес. Tова е единственият начин да се промениш към по-добро. Но добрата новина е, че можеш да го направиш. Можеш да постигнеш ВСИЧКО. КОЕТО. ПОЖЕЛАЕШ. Магията се крие в постоянството“, надъхва той в социалните мрежи.

Без скрупули и излишна суета, Сами Хоссни показа как е изглеждал преди осъзнаването за нещо по-добро. Снимките нахъсват младите момчета, които тайно си мечтаят да бъдат като мускулестите мъжаги, но не вярват в собствените си способности. Като за начало на Инстаграм профила на Сами има много тренировки в домашни условия. С тях може да започне всеки, който иска да сбъдне мечтата си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар