Жени Калканджиева проговори за Вальо от „Надежда 2″

Твърди, че се е отказала да се развежда с Тачо
0

Твърди, че се е отказала да се развежда с Тачо

Жени Калканджиева разголи душата си в предаването „Папараци“.

Пред Мария Игнатова тя шокира с признания за себе си, които до този момент никой не знаеше.

Шестата по красота в света реши да разкрие повече за тайния си живот, опасностите, наказанията и изпитанията.

Жени Калканджиева
Твърди, че се е отказала да се развежда с Тачо

„Разглобявам и сглобявам от раз Калашников, нямам никакъв проблем – все едно, че съм била в казармата“, похвали се модната мениджърка. Припомняме, че Жени Калканджиева влезе в кандидат-депутатските листи на ВМРО за предстоящата надпревара през април.

Тя реши да разкрие и няколко скандални тайни от детството си, които са оставили траен отпечатък в съзнанието й. На купон в шести клас пила бира, но после майка й я подгонила с върбова пръчка, а баща й я наказал до парното. Калканджиева била принудена да гледа как послушните деца играят пред блока, а тя не може да отиде при тях.

„До 16 дори не се бях целувала. След това се влюбих жестоко във Вальо от Надежда 2“, върна лентата Жени. Тя сподели, че се е отказала да се разделя с Тачо.
„По едно време се бях възбудила – край, развод. После си помислих, че ако стане някой катаклизъм – нали все гледаме филми за края на света, Тачо пръв ще грабне детето да го спасява“, разнежи се хубавата жена, отново припомняйки, че съпругът й е баща на място, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.