Eто ги съпругата и детето на здравния министър проф. Костадин Ангелов (ФОТО)

Eто ги съпругата и детето на здравния министър проф. Костадин Ангелов (ФОТО)
4 (80%) 2 votes

Той рядко говори за семейството си

Здравният министър проф. Костадин Ангелов е отдаден на работата си.

След натоварените дни обаче у дома го чакат половинката му Илияна и тяхното голямо щастие – синът им Сами.

Бившият директор на Александровска болница рядко говори за семейството си. Негови приближени издават, че е изключително грижовен татко.

проф. Костадин Ангелов

Проф. Костадин Ангелов със съпругата си Илияна

Миналата есен заедно с любимата му преживели един от най-специалните семейни моменти, а именно кръщенето на техния син. Малкият Сами встъпил в християнската вяра на церемония в столичния храм „Света София“ през октомври. За негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали свой близък приятел.

Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка. По всяка вероятност проф. Костадин Ангелов се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската професия.

За жената до здравния министър се знае, че е бивша състезателка по художествена гимнастика. По-късно тя преминала от другата страна на спорта и станала треньор. Преди дни Илияна отпразнувала своя рожден ден.

Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка

Проф. Костадин Ангелов я поздравил с кратко, но романтично послание:
„Честит рожден ден, любов моя“, написал той на страницата си във Фейсбук.
Шампионските успехи и колекцията от медали Илияна постигнала под ръководството на самата Нешка Робева, която пък после я поканила да се присъедини в нейния ансамбъл. В трупата тя срещнала много приятели. Благодарността си към Робева не спира да изказва с мили публикации в социалните мрежи и до днес.

проф. Костадин Ангелов

Малкият Сами с леля си

„Толкова много съм дала от себе си, но още повече получавах. Получих най-важните уроци. Научих, че щастието е да раздаваш себе си на хората и да се радваш на тяхното щастие. Изплаках толкова много сълзи…, от щастие, от радост, от страст, от това, че магията ме превземаше и загубвах представа за реалността. Тогава, когато най-много се нуждаех от това.

проф. Костадин Ангелов

Малчуганът с майка си

Дълъг беше този път. Срещнах много приятели – чисти и добри. Запознах се с толкова много хора – усмихнати и благодарни. Пазя всички в сърцето си. И всичко това се дължи на един човек – г-жа Нешка Робева. От нея научих много, почти всичко, за гимнастиката, за танците, за изкуството, за хората, за успеха и най-вече за живота. Благодаря Ви, госпожо! Всичко това ме караше да се чувствам цяла, завършена и достатъчна и в същото време щастлива, усмихната и доволна. Тази магия ме владее и до днес и ще ме владее винаги“, пише Илияна.

проф. Костадин Ангелов

Кръщенето на малкия Сами

Любопитна подробност е, че тя има сестра близначка, с която са като две капки вода. Малкият Сами е слабост и на своята леля Йоана, която също го затрупва с любов.
И тя като сестра си е бивша гимнастичка и е била част от трупата с танцьори на Робева.

С проф. Ангелов са в чудесни отношения и често цялото семейство се събира в неговия дом за най-светлите празници в годината, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар