Кака Лара вдига сватба

Гласувайте за статията

Все още не е ясно кога точно ще е щастливото събитие

В най-скоро време Кака Лара скоро ще става тъща, пише столичен седмичник.

Голямата дъщеря на емблематичната водеща на „Милион и едно желания“ се сгоди във вторник. 23-годишната Бернарда Береану ще се омъжва за своя колега-актьор Сотир Мелев.

Кака Лара

Все още не е ясно кога точно ще е щастливото събитие

Бернарда е дъщеря на Кака Лара от брака й с журналиста Владо Береану. Бъдещата булка все още е студентка в НАТФИЗ, но вече има роли на професионална сцена – в Театър Българска армия, в който работи и майка й.

За разлика от доста други млади хора, които не бързат да се обвързват сериозно, Бернарда е убедена, че вече е открила мъжа на живота си. Тя и Сотир са заедно от 3 години. Годежният пръстен е поднесен в деня, в който влюбените са празнували своята годишнина.

„3 години обичам. Ти, Сотир Мелев, търпелив си. В този период, освен многото хубаво, преживяхме бая трудности, което ни прави много силни, много яки. Много те обичам, любимо мое момче! Благодаря!“, написа Бернарда на страницата си във Фейсбук в деня на годишнината.

Малко по-късно публикува снимка със Сотир, с която съобщи, че вече е сгодена за него. Бъдещият зет на Кака Лара ще навърши 30 години през септември. Той не работи на щат в театър, нито в телевизия, а се изявява като свободен артист. Участвал е основно в спектакли на Маргарита Младенова в театрална работилница „Сфумато“.

Разбира се добре със своята бъдеща тъща, в добри отношения е и с Владо Береану. Малката сестра на Бернарда – Вая, също много го харесва. Влюбените мислят не само за сватба, но и за деца. Кога точно ще е сватбата, засега не е ясно.

Заради пандемията младите не смеят да правят големи планове. Няма да е изненада, ако се оженят само в присъствието на малък кръг близки хора и без много церемониалности, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар