Кралски лукс ли? Кейт Мидълтън показа хола си (Няма да повярвате как го обзаведе – Снимки)

Гласувайте за статията

Херцогинята не заложи на лукса, украси хола си дискретно с мили семейни снимки

Кейт Мидълтън и Уилям живеят в резиденция, която някои си представят, че е обзаведена със скъп интериор и ексклузивни  мебели. Херцозите обаче стоят по-близко до народа, отколкото до знаменитостите и холивудските звезди, въпреки, че имат такава възможност.

В къщата им има място не само за луксозни стоки, но и за най-сладките детайли, които са познати на всички обикновени хора.

Снимка: Легион медия

По време на видеоконференция наскоро Кейт показа хола си. Мидълтън се появи пред камерата на фона на картини, но не живописните пейзажи привлякоха вниманието, а цяла колекция от семейни фотографии. Трудно е да се спори с факта, че заобикалящата я среда ще ви ви накара да се усмихвате: гордата майка постави снимките на децата на най-видно място.

Снимка: Сън

Сред портретите можете да видите трогателна обща снимка на Кейт и принц Луи, направена в градина с дива природа: херцогинята на Кеймбридж нежно прегръща сина си и ентусиазирано разглежда находката на бебето си. На рафта има и обща снимка на Шарлот и Джордж. Тогава дъщерята на херцозите за първи път тръгна на училище. Не липсва и снимки на главата на семейството. За да украси хола, съпругата на принца избра рамка от турнето на Уилям в Африка.

Снимка:Легион медия

Бъдещата кралица  обича фотографията, а портфолиото й включва красиви портрети направени от самата нея. Например ярката снимка на Джордж, която майка му направи на 6-ия му рожден ден, спечели сърцата на обществеността. На снимката младият принц изглежда очарователно и няма нищо изненадващо във факта, че Мидълтън допълни колекцията именно с тази рамка, предават от wday.ru.

А фен на Катрин коментира: Кейт е умна жена и дискретна. Умът е красотата на човека, сдържаността е спътник на ума.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар